Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/sys-tech.dk/elektro.sys-tech.dk/index.php:159) in /var/www/sys-tech.dk/elektro.sys-tech.dk/index.php on line 160

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/sys-tech.dk/elektro.sys-tech.dk/index.php:159) in /var/www/sys-tech.dk/elektro.sys-tech.dk/index.php on line 160
Elektrogrden - Dianalund og Sor
» Firmaprofil:
  Elektrogården Dianalund ApS blev grundlagt i 1972 af Bjarne Hansen og havde de første mange år til huse på Dr. Sellsvej i centrum af byen.

  Da lokalerne imidlertid blev for trange flyttede vi i 1989 til større forhold på Bakkevej i Dianalund, som i dag er det daglige udgangspunkt for en del af virksomhedens aktiviteter.

  I 1985 udvidede Elektrogården med butik på torvet i Dianalund. I dag drives butikken som selvstændig virksomhed af Bjarnes hustru Grete Hansen, der sammen med 2 ansatte, betjener kunder med salg af diverse el-artikler, brugskunst m.m.

  I 1994 ansættes Grete og Bjarnes søn, Carsten Hansen, som har uddannet sig til el-installatør.

  I 2002 overtager Carsten ved et generationsskifte ansvaret for virksomheden efter sin far. Bjarne er fortsat en del af det daglige ledelsesteam.

  2005 er året hvor i åbner en afdeling på Depotvej 6 i Sorø

  Firmaet beskæftiger 30 medarbejdere, som hver især og tilsammen løser utallige spændende opgaver og projekter.

  Geografisk dækker Elektrogården primært Vestsjælland. Som følge af stor aktivitet for flere samarbejdspartnere, har vi konstant servicevogne over det meste af Sjælland.

  Vores arbejdsopgaver er meget forskellige og spænder fra private husstande til større industrikunder, hvilket medfører at vor viden og erfaringer hele tiden bliver tilført nye ideer og løsningsmuligheder. Denne "know how" vil til en hver tid komme nuværende samt nye kunder til gode.  Virksomhedens målsætning er at udføre et håndværksmæssigt korrekt arbejde kombineret med branchens fremtidige krav til den teknologiske udvikling.
Elektrogrden ApS, Bakkevej 13, 4293 Dianalund - Tlf.: 58 26 47 30 - Fax: 58 26 41 31                                                     Copyright All Rights Reserved